Esküvő Dj a fóti Kastély Étteremben

Az helyszínről:A fóti Károlyi kastély Budapesttől 8 km-re, egy gyönyörű parkban található. Az egyik legszebb magyar klasszicista kastély, jelenleg Gróf Károlyi László és felesége Erzsébet asszony lakóhelye, látogatható a nagyközönség részére. A gyermekközpontként is működő területen három horgásztó, lovarda, ősfás erdő látható. Az intézmény ideális helyszínt biztosít korabeli filmek forgatásához. Itt található a Kastély Étterem, a helyiek és budapestiek kedvelt találkozó helye. Tradicionális magyar ételek, a grófi család kedvenc fogásai, és nemzetközi alapanyagokból készült finomságok teszik híressé az étterem étlapját. A Károlyi pincészet borai mellett Magyarország számos borvidéke képviselteti magát a borlapon.A kulináris élvezetek után egy kis sétával elérhető Fót másik nevezetessége a Károlyi István megbízásából Ybl Miklós által tervezett 1845 és 1855 között épült romantikus stílusú katolikus templom. Igen gazdag motívumkincs jellemzi, ami román, arab, mór elemekből ötvöződik.
Éttermünk kiválóan alkalmas esküvői vacsorák megrendezésére. Több külön termünknek köszönhetően lehetőség van a kisebb és nagyobb esküvők megrendezésére is, hiszen így kb. 40-150 fő befogadására alkalmas

Esküvői tapasztalatok: Egy eddig ismeretlen helyszínnel kezdtük a 2012-es esküvői szezont. A kastély környezete nagyon szép még márciusban is. Az étterem rész nemrég igényesen fel lett újítva, ideális hely esküvők lebonyolítására. Itt meg kell említenünk hogy különlegesen finom volt minden amit ettünk.Az idei első esküvőnk igazán családiasra sikerült, hiszen mindössze 38 fő volt a csapat. A kis létszámú esküvők mindig kihívást jelentenek, itt teljesen rendben zajlott minden. Árpi és Krisztina nagyon kedvesek voltak velünk az egész este alatt. Mi pedig törekedtünk a legjobb hangulatra  az alacsony létszám ellenére. Az esküvői dj szolgáltatásunk kereteink belül igazi retro slágerekkel hajnali 3 óráig tartott a buli. A kibővült LED teremvilágításunk itt mutatkozott be és nagy sikerrel vizsgázott.

Ha esküvőt terveztek itt,
Esküvői dj árajánlatkérés

Köszönjük a meghívást , sok boldogságot kívánunk !

 • Esküvői dj - Fóti Kastély étterem
  Esküvői dj – Fóti Kastély étterem
 • Esküvői dj - Fóti Kastély étterem
  Esküvői dj – Fóti Kastély étterem
 • Esküvői dj - Fóti Kastély étterem
  Esküvői dj – Fóti Kastély étterem
 • Esküvői dj - Fóti Kastély étterem
  Esküvői dj – Fóti Kastély étterem

Vélemény, hozzászólás?