Esküvői Dj a Csónakház mulató felső termében. Buli a Római-parton

Az óbudai jellegzetességek, a rengeteg ember és a Duna közelsége egyedi hangulatot kölcsönöz a Csónakház Mulatónak. Nagy múltú rendezvényhelyszín két, egymástól elkülönített teremmel.  Többször megfordultunk már itt, ebben a cikkben a felső teremről szeretnénk írni. Amint belépünk étterembe, egy széles lépcső vezet fel a felső szintre. A helyszín sajátossága hogy félig szabadtéri kialakítású. A terasz rész is fedett, ezért rossz idő esetén alkalmas esküvői helyszínnek. A vendégeket többnyire a teraszon helyezik el, így bőven marad hely a táncra.

Budapesti helyszínre többnyire esküvői dj szolgáltatást kérnek tőlünk a párok. A Csónakház Mulatóban is általában lemezlovas szolgáltatja az zenét az esküvőn. Bevált szokás hogy két rendezvény van egyszerre, ez sokszor zavaró lehet ha az egyik társaság hangosabb vagy nagyobb hangerővel zenél a zeneszolgáltató. Erre érdemes odafigyelni ha valaki itt tervezi az esküvőjét.

A vendéglátás rész rendben van, az ételek finomak. Nagy múltú helyről van szó, ezért a pincérek és a személyzet odafigyel a részletekre. Viszont a nagy nyári melegben a felső teremben a hőség szinte elviselhetetlen, ezt próbálják ventilátorokkal és vízpárásítóval enyhíteni. Összességében a Csónakház egy felkapott esküvői helyszín, jó választás lehet mindenkinek aki vízpart közeli fővárosi esküvőben gondolkodik.

Ezen az esküvőn volt szerencsénk újra együtt dolgozni Barna Laci lagziguruval, személye garancia a jó hangulatú esküvőre. Sok Boldogságot kívánunk Krisztinek és Attilának 🙂

Ha esküvőt terveztek itt,
Esküvői dj árajánlatkérés

 • www.retroparty.hu
  Esküvő – Csónakház mulató
 • www.retroparty.hu
  Esküvő – Csónakház mulató
 • www.retroparty.hu
  Esküvő – Csónakház mulató
 • www.retroparty.hu
  Esküvő – Csónakház mulató
 • www.retroparty.hu
  Esküvő – Csónakház mulató
 • Esküvő – Csónakház mulató

 

Vélemény, hozzászólás?