Nagyvillám étterem Visegrád – Esküvői helyszín egyedülálló panorámával

” A Nagyvillám Vadászcsárda egy álomként született újjá, a Dunakanyar fölé magasodva egyedülálló kilátással a Fellegvárra. Az volt a célunk mind a tervekben, mind a kivitelezésben, hogy megőrizzük a hely intimitását, a táj egységes képét és a természeti szépségeket, így a fákat beépítettük az épületbe, érintetlenül hagyva lombkoronájukat.Küldetésünk, hogy Vendégeink kiléphessenek az idő adta keretekből, elfeledve a mindennapjaik gondjait-bajait, s zavartalanul élvezhessék a – Visegrád egyedi, történelmi hangulatával megfűszerezett – szívvel és lélekkel készült ételek, finom borok együttes ízét.”

A visegrádi Nagyvillám Étterem az egyik kedvenc esküvői helyszínünk. Az egyedülálló panorámával rendelkező étteremben minden évben többször megfordulunk esküvői dj-ként. Több terem várja az ifjú párokat, illetve a teraszon is lehetőség van egy esküvő megtartására. Az étteremből egészen különleges kilátás nyílik a Dunára és a környező tájra. Tökéletesen látszik a Visegrádi Vár épülete is. Felemelő ilyen környezetben kimondani az boldogító IGENt, illetve az esküvői bulinak is különleges hangulata van. A felső szinten lévő panoráma terem minimál stílusban épült kifejezetten esküvők és rendezvények kiszolgálására. A terem adottságai nagyon jók, többféleképpen berendezhető. A dj pult helyét is kiválaszthatják a párok. Az esküvői dj szolgáltatás egyik előnye hogy kis helyen is elfér a technika, így még jobban tudunk igazodni megrendelőink igényeihez. A terem további előnye, hogy nagyon fel lehet dobni LED hangulatvilágítással, amit szeretnek is az esküvőre készülő párok. A Dj szolgáltatás mellé általában visszük Fényvarázs dekorációs világításunkat is.

A polgári szertartás megtartására is van lehetőség a Nagyvillám Étteremben. Két hatalmas terasz, egyedülálló panorámával lehet a szertartás helyszíne. A ceremónia hangosítás ában természetesen mi is tudunk segíteni.

Rengeteg esküvőn voltunk már itt és minden esetben pozitív tapasztalataink voltak az étteremről. Korrekt és segítőkész a személyzet, mindig nagyon finomak az ételek és a desszertek.Ezért az évek alatt kialakult egy jó kapcsolat a Retroparty és a Nagyvillám Étterem csapata között, hiszen mi is szívesen ajánlunk olyan helyszínt a pároknak amiben biztosan nem fognak csalódni.

Ha esküvőt terveztek itt,
Esküvői dj árajánlatkérés

 • Esküvői dj - Nagyvillám étterem Visegrád
  Esküvői dj – Nagyvillám étterem Visegrád
 • Esküvői dj - Nagyvillám étterem Visegrád
  Esküvői dj – Nagyvillám étterem Visegrád
 • Esküvői dj - Nagyvillám étterem Visegrád
  Esküvői dj – Nagyvillám étterem Visegrád
 • Esküvői dj - Nagyvillám étterem Visegrád
  Esküvői dj – Nagyvillám étterem Visegrád

Vélemény, hozzászólás?